Pareri despre Schwarzkopf Professional BlondMe Silver

Am modificat articolul ultima data pe: 02.07.22

 

Avantaje:

Se foloseste de o formula bogata in pigmenti care inlatura tentele galbui si calde din suvite, nuantand in tonuri argintii si cenusii blondul deschis. 

Formulatia intareste fibrele capilare prin reconstruirea legaturilor dintre celule si restaurarea unui pH echilibrat la nivelul scalpului. 

Are un timp de actionare scurt.

Nu contine sulfati, despre care se crede ca pot cauza alergii si iritatii. 

 

Dezavantaje:

Nu este un produs lipsit de puncte slabe, printre nemultumirile utilizatoarelor aflandu-se faptul ca nu va actiona in mod vizibil decat la nivelul pletelor blonde foarte deschise, platinate, pentru cele satene si brunete neavand niciun efect, pretul de achizitie in raport cu efectele sale fiind un motiv de neplacere pentru altele. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE: 

Blondul rece se intretine cu greu, asa cum vor spune multe detinatoare de astfel de podoaba capilara, dobandindu-se cu dificultate si la salon, si acasa, mai ales atunci cand culoarea naturala este una inchisa. Tocmai, de aceea, se va dori mentinerea tentelor reci pentru perioade cat mai indelungate, una din ofertele din comert care promite sa faca asta fiind Schwarzkopf Professional BlondMe Silver, ce promite sa ofere si reflexii argintii. 

 

Efectul principal al folosirii acestui produs pe par este inlaturarea tentelor calde din plete, incluzand reflexiile si pigmentul galben, auriu si portocaliu, “racind” orice baza de blond deschis. Totodata, poate depune pigmentatie, producand reflexii argintii si cenusii, dupa cum declara producatorul. 

Conform recenziilor, este posibila usoara nuantare a fibrelor suficient de deschise, in special a celor albe sau aproape de alb, facandu-le mai stralucitoare si “taioase”. Formulatia coloranta face ca pigmentul depus sa fie indepartat complet in decursul a cinci spalari, asa ca efectul pastelat va fi unul temporar, daca spalarea cu respectiva formula nu este constanta. 

 

Pe langa efectul colorant, producatorul, precum si unele utilizatoare, declara ca acest sampon nuantator bun echilibreaza pH-ul scalpului si curata in mod gentil suprafata acestuia, fara a cauza alergii sau iritatii. 

Pe deasupra, este imbogatit cu ingrediente care contribuie la intarirea fibrei capilare prin reconstruirea legaturilor proteice de la nivelul axului folicular. Asadar, pe langa efectul de colorare, devine un produs pentru ingrijirea si igienizarea podoabei capilare, dupa cum inclina sa creada alte femei. 

Pentru obtinerea unei schimbari la nivelul pigmentatiei nu vei petrece mult timp cu suvite umede, deoarece fluidul are un timp de actionare scurt, de pana la 5 minute, aplicandu-se pe parul umed, dupa care se va spala bine, in mod normal. Unele utilizatoare mai curajoase au dublat chiar perioada de mentinere a fluidului in plete, obtinand un blond cenusiu pe care au reusit sa il intretina prin utilizarea frecventa a samponului. 

Articolul acesta pentru spalare nu are in componenta sulfati (SLS – sodium lauryl sulfate, SLES – sodium laureth sulfate) care sunt surfactanti ce pot usca excesiv scalpul si fibrele capilare, producand un efect lipsit de volum, uscat si casant. In plus, datorita lipsei acestora este scazut si mai mult riscul iritatiilor la nivelul pielii. 

 

 

Concluzie:

Produsul acesta pentru colorarea temporata a parului si intretinerea culorii reci a acestuia se adreseaza persoanelor ce doresc sa isi conserve blondul deschis platinat, cenusiu sau argintiu, aducandu-le acestora o formulatie mai curata comparativ cu alte optiuni mai putin costisitoare, in spatele careia se afla un brand de succes, bucurandu-se de recenzii favorabile, in general. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu