Pareri despre samponul nuantator Kallos Silver Reflex

Am modificat articolul ultima data pe: 02.07.22

 

Avantaje: 

Are un pret foarte accesibil oricarei cumparatoare.

Datorita microparticulelor violete nuanteaza suvitele blonde, scapandu-le de pigmentatia calda, aurie, galbuie ori portocalie.

Timpul de actionare poate fi adaptat in functie de rezultatul dorit, de la cateva minute pentru “racirea” pletelor si pana la peste 10 minute pentru colorarea in violet a acestora. 

Curata scalpul si fibrele in mod delicat, hidratandu-le prin prezenta glicerinei. 

 

Dezavantaje:

Printre nemultumirile cumparatoarelor se afla faptul ca ingredientele produsului au fost testate pe animale si faptul ca exista in compozitia sa elemente antistatice, de curatare si parfumuri care pot usca in exces fibrele si le lasa fara volum dupa folosire, actiunea sa la nivelul pletelor inchise la culoare fiind imposibil de observat. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE: 

Printre cele mai cunoscute si facil de procurat sampoane nuantatoare pentru parul blond din comert se afla si Silver Reflex de la Kallos, care ofera o formula accesibila maselor, care permite oricarei blonde sa isi intretina pletele cu tenta rece intre vizitele la salon.

 

 

Poate primul lucru care il recomanda este pretul foarte accesibil, care arareori depaseste 10 lei. In urma investigarii acestui aspect pe numeroase portaluri de comert, inclusiv pe cel oficial al brandului Kallos, iti putem spune cu claritate ca investitia facuta la achizita unei astfel de formule este una minima, in special in comparatie cu alte oferte ale brandurilor competitoare, precum L’Oreal sau Schwarzkopf. 

Formulatia sa bogata in pigment mov este esentiala suvitelor blonde, mai ales celor cu tenta rece sau in cazul in care se doreste intensificarea acesteia. Asadar, doamnele si domnisoarele cu plete blonde cenusii sau platinate, care au incercat produsul pentru aspectul principal de a nuanta suvitele si a indeparta din acestea pigmentatia portocalie sau galbuie au fost, in general, multumite de efectul sau. 

Functia sa primara este indeplinita cu succes la fiecare utilizare, intretinandu-se nuanta obtinuta la salon fara adaugarea constanta a vopselelor conventionale cu amoniac si emulsie oxidanta, care usuca in exces si degradeaza excesiv fibrele. Astfel, tenta rece se mentine si la cateva saptamani de la colorarea sau decolorarea parului, fara eforturi mari. 

Chiar si persoanele cu parul carunt o pot folosi, obtinand, astfel, plete usor mai cenusii si grizonate, uniforme si cu reflexii tridimensionale. 

Spre deosebire de alte formule menite a inlatura pigmentatia, optiunea aceasta nu are un timp ridicat de actionare, necesitand doar minim 5 minute pentru a atenua aspectul cald al firelor, in cazul in care este tinuta pentru 10 minute obtinandu-se un efect cenusiu, apreciat inca in trenduri. 

Si, persoanele care au experimentat si mai mult, lasand lichidul in par peste 10 – 15 minute, au obtinut si reflexii movalii, de asteptat avand in vedere bogatul pigment violet din formulatia usor apoasa. 

Pe langa aspectul nuantator, samponul acesta poate fi folosit si in mod clasic, pentru rolul sau de curatare a fibrelor si scalpului, formula sa fiind suficient de delicata incat sa curete scalpul fara a-l afecta, avand in componenta glicerina, menita a reda stralucirea si a face pletele moi si matasoase la atingere. 

 

 

Concluzie: 

Cu ajutorul acestui sampon, orice persoana cu parul blond sau grizonat care doreste sa obtina suvite cu tente mai reci, lipsite de galbui pui sau portocaliu, are un aliat de nadejde foarte accesibil din punctul de vedere economic, potrivit recenziilor intalnite online, care ofera o solutie usor de procurat si simplu de folosit. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu