contact

Pareri Despre Masina De Cusut Singer Tradition 2250

Am modificat articolul ultima data pe: 22.05.24

 

Avantaje: 

Cine are nevoie de o ustensila pentru a invata sa coasa la masina se poate folosi de un model de la Singer precum acesta, pentru amatori.

E dotat cu 10 programe de cusaturi utilitare si decorative.

Permite invatarea modului de actionare al aparatelor de cusut electro-mecanice in mod intuitiv.

Include o varietate de accesorii utile oricarei incepatoare.

Produs creat pentru intrebuintare periodica. 

 

Dezavantaje:

Problema pregnanta, intalnita de multe pasionate ale croitoriei, este faptul ca mosorul sau bobina se blocheaza in timpul folosirii, problema ce apare sporadic, doar in cazul unor modele, in timp ce alte utilizatoare nu intampina acest inconvenient, o alta dificultate fiind lipsa ajustarii presiunii exercitate de piciorus si a bagarii automate a atei in ac. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

Modelul acesta de la Singer este adesea recomandat drept o buna optiune de brand, cu care incepatoarele isi pot porni calatoria in lumea croitoriei, fie ca este vorba despre deprinderea unui nou hobby relaxant sau o optiune practica, ce aduce beneficii materiale, in timp. 

Poate ajuta o persoana cu mult timp liber, care dezvolta o pasiune pentru moda sau care doreste sa incerce o cariera in design, de ce nu? In plus, orice gospodina care doreste sa isi repare draperiile, perdelele si alte haine sau textile, poate face acest lucru usor. 

 

 

Romancele sunt in general, multumite de capacitatile sale, printre care sunt incluse 10 programe de coasere, si anume drept, in zig-zag, in zig-zag cu multiple impunsaturi, tivuire, aplicare de elastic, nasturi, insailare, aplicare de fermoare, snur sau coasere de butoniere. 

Acestora li se alatura trei decoratiuni utilitare pentru lenjerie si materiale subtiri. Rezista, insa, si cusaturilor in fibre groase, dupa cum relateaza persoanele ce au incercat sa repare blugi folosind acul universal. 

Conform review-urilor, se remarca prin silentiozitate si manipulare facila, fiind adesea numita o  masina de cusut, la un pret bun, pentru orice incepatoare care nu a mai avut de-a face cu astfel de aparate pana in prezent, modul de utilizare fiind intuitiv, si fara a citi manualul de instructiuni care, insa, te va ajuta foarte mult sa intelegi mecanismul de functionare. 

Se poate intrebuinta pentru coasere, surfilare (numai daca achizitionezi optional si piciorusul special), matlasare si brodare, greutatea de 8 kg fiind un avantaj, deoarece piesele metalice din interior vor ajuta la stabilitatea aparatului pe masa, exteriorul fiind dintr-un plastic tare si suficient de rezistent. 

In interiorul pachetului se gaseste o varietate de accesorii si elemente esentiale sau de ajutor in coasere si “experimentare”, precum picioruse pentru butoniera, nasturi si fermoare, pedala, husa, surubelnita, un set de ace de dimensiuni similare, cablu de alimentare si un ghid pentru matlasare, precum si opritorul pentru papiota. 

Conform recenziilor, a fost conceputa pentru sarcini usoare, uzuale, avand o constructie rezistenta si fiind capabila de cusaturi calitative, care se mentin in timp, sustinandu-se ca merita banii, avand in vedere ca nu e nici cel mai ieftin, dar nici cel mai scump model. 

 

 

Concluzie

Aceasta masina de cusut va fi un cadou bun pentru incepatoare, dar si pentru persoanele care isi doresc un nou “instrument” pentru coasere in timpul liber, dispunand de tipurile de coasere de baza si de un sistem de invatare intuitiv al modului in care functioneaza, incluzand in pachet mare parte a accesoriilor necesare unei novice, dupa cum reiese din recenziile descoperite online. 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu