contact

Pareri Despre Masina De Cusut Minerva Max20M

Am modificat articolul ultima data pe: 21.09.23

 

Avantaje: 

Acest model de masina de cusut este apreciat pentru pretul sau accesibil, pentru incepatoare.

Are un sistem de manevrare usor de inteles si nu cantareste mult.

Detine o mica varietate de tipuri de coasere de baza, atat in scop utilitar, cat si decorativ.

Pentru protejarea ochilor se foloseste de iluminare cu LED.

Da dovada de robustete si o viteza accesibila novicilor, avand in vedere tipologia electromecanica. 

 

Dezavantaje:

Printre dificultatile pe care le intampina unele cumparatoare se numara ruperea atei in timpul coaserii si aparitia unui zgomot deranjant in timp ce functioneaza, alte proaspete detinatoare avand dificultati in a intelege informatiile prezentate in ghidul de utilizare sau in schimbarea atei superioare, aspecte la care producatorul ar trebui sa mai lucreze, potrivit recenziilor. 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Masina de cusut Minerva Max 20M reprezinta o alegere inteleapta a incepatoarelor, beneficiind de un pret accesibil comparativ cu alte modele care se dedica aceluiasi nivel de experienta, utilizatoarele casnice recomandand-o pentru retusuri si chiar proiecte mai voluminoase. Rezista si la cusaturi pe materiale groase duble, precum blugul sau husele pentru mobilier. 

 

 

Un element pozitiv adesea mentionat este sistemul de montare pentru bobina superioara, foarte usor de inteles si urmarit, pentru cei care se afla la primele actiuni de acest fel. Este insotita de un design feminin si robust, care isi mentine pozitia pe masa, fara a cauza alunecarea materialului sau prinderea sa in ac, desi cantareste doar 4,3 kg, aflandu-se printre optiunile economice mai usoare. 

Se foloseste de un numar mediu de tipuri de coasere, neuitandu-le pe cele mai importante, si anume cusatura dreapta, revers, in zig-zag, a materialelor elastice, surfilarea si cusatura ascunsa, nelipsind nici optiunile de fixare a butonierei si fermoarului, pentru care include si picioruse speciale. 

Iar pentru a pastra in apropiere aceste mici accesorii, dispune de un sertar detasabil, util si pentru prelucrarea textilelor tubulare. Pentru o utilizatoare casnica, aceste optiuni sunt suficiente, dupa cum reiese si din review-urile care impanzesc Internetul. 

Spre a verifica mai usor stadiul coaserii, ai la dispozitie si luminare cu LED, asa ca nu vei schimba prea des un bec obisnuit, care se arde, precum in cazul modelelor vechi, printre accesoriile care nu lipsesc din pachet aflandu-se un set de trei ace universale, taietorul de butoniere si periuta de curatare, 3 bobine de schimb, surubelnita si saiba din fetru. 

Pentru masurare rapida, pe partea laterala include si o mica rigla incorporata pe carcasa, pentru verificari rapide in timpul coaserii.  

Ca si tipologie, este vorba despre un model electromecanic, ce se foloseste de pedala electrica, capabil de maximum 800 de impunsaturi pe minut, motiv pentru care nu se va gasi in mici fabrici, ci doar in casele pasionatelor de croitorie, viteza fiind multumitoare pentru acestea. 

Pentru rezistenta in timp, mecanismul este compus din parti metalice, exteriorul fiind din plastic, asa cum se intampla de obicei in cazul acelor masini de cusut de uz casnic. 

 

Concluzie

Persoanele in cautarea unui aparat simplu, pentru retusuri si mici provocari in ce priveste cusutul, vor fi multumite la achizitia acestui model, la un pret bun, care dispune de functiile de baza necesare in general, si ale carui optiuni si tip de actionare pot fi deprinse usor, chiar si de incepatoare. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu