contact

Pareri Despre Masina De Cusut Brother BQ17

Am modificat articolul ultima data pe: 21.09.23

 

Avantaje: 

Modelul acesta simplu de folosit, fiind adecvat incepatorilor.

E dotat cu o constructie rezistenta, dar nu foarte grea, fiind recomandat in primul rand retusurilor usoare, suveica orizontala neavand nevoie de atentie deosebita.

Prezinta nu mai putin de 17 tipuri de impunsaturi – suficiente pentru amatori.

Viteza maxima de insailare e una medie spre mica, suficienta pentru utilizatori casnici.

Include accesorii utile tipurilor de coasere. 

 

Dezavantaje:

Din pacate, articolul de acest fel nu prezinta infilare automata a atei in ac, asa ca poti petrece putin timp pentru a invata cum sa faci acest lucru, urmand instructiunile din ghidul insotitor, unele cumparatoare sustinand ca acele existente in pachet nu sunt suficient de puternice pentru materiale mai groase, precum denimul. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

Masina de cusut poate fi o investitie rentabila, daca alegi un model care sa iti aduca placere si sa se dovedeasca util, un exemplu apreciat de incepatori, si nu numai, fiind modelul Brother BQ17, care se recomanda in special pentru mici ajustari si tivuri, deoarece se remarca printr-un aspect compact si usor de transportat, avand un sistem de operare usor de inteles, mai ales dupa cateva incercari. 

 

 

Un motiv pentru a alege aceasta masina de cusut mica, ce cantareste doar 7 kg, este ca dispune de suveica orizontala, pe care nu e necesar sa o ungi periodic pentru a nu-si pierde mobilitatea, fiind suficient sa o cureti din cand in cand. In plus, vei vedea si in timp ce lucrezi cata ata a ramas gratie micului “gemulet” orizontal. 

Totodata, aparatul acesta este prevazut cu sistemul “quick-set bobbin” specific variantelor Brother, care infileaza rapid ata inferioara, facand procesul schimbarii bobinei mai simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi indicatiile ilustrate in dreptul bobinei, ghidand firul prin fanta si taind restul, mai apoi asigurandu-te ca aceasta se invarte, proces care nu iti va lua decat cateva clipe. 

Pentru varietatea coaserii, exista 17 tipuri de cusaturi decorative si utilitare, incluzand cusatura dreapta, de surfilare, tivul invizibil, in zig-zag, scoica, elastica sau dubla, acestora alaturandu-li-se optiuni de coasere pentru nasturi, butoniere si fermoar. 

Pentru a nu trebui sa consulti mereu ghidul de utilizare, chiar pe partea laterala a aparatuui vei avea la indemana cele 17 functii si imaginile acestora, pentru a-ti fi mai usor sa faci alegerea corecta din butonul analogic. 

Desi nu are cea mai mare viteza de insailare, putand atinge doar 850 de impunsaturi pe minut, aceasta valoare este suficienta pentru dezvoltarea unui hobby sau mici reparatii ocazionale.  Pentru a obtine o vizibilitate buna a zonei in care se lucreaza, exista si lumina LED alba si rece, adecvata persoanelor care nu prezinta vedere buna. 

Nu lipsesc piciorusele pentru coasere universala, fermoare si butoniera si pedala. In pachet pot fi gasite si accesorii precum mosoare si ace de rezerva, suport pentru o papiota secundara, cablul de alimentare si cutitul lateral pentru taierea atei. 

 

Concluzie:

Brandul Brother produce atat masini pentru intermediari si avansati, cat si pentru novici, in acest caz existand un aparat de tip mecanic, echilibrat in ce priveste optiunile disponibile, de care majoritatea cumparatorilor sunt multumiti, in special avand in vedere numarul de tipuri de coasere prezente si usurinta cu care se manipuleaza materialul. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu