Am modificat articolul ultima data pe: 12.07.20

 

Avantaje:

Are acoperire ridicata, de aceea poate fi folosit pentru estomparea diverselor cicatrici sau pete pigmentare.

Produs rezistent la apa, cu factor de protectie de 30. 

Are consistenta cremoasa ce asigura un aspect mat si satinat pe termen lung.

Este potrivit pentru pentru machiaje profesionale, sedinte foto sau de modeling. 

 

Dezavantaj: 

Daca folosesti pe cont propriu acest produs, atunci iti va fi dificil sa faci dozajul potrivit dintr-un astfel de recipient. Nu este dotat cu pompa de dozaj si, daca nu esti atenta, poti scoate mai mult produs decat ai tu nevoie la o singura aplicare. Pentru profesionistii care lucreaza zi de zi cu el este mai usor, deoarece, in timp, vor sti exact ce cantitate este necesara la o sedinta de machiaj. 

 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Daca te numeri printre acei oameni care sunt nemultumiti de semnele pe care le au pe fata, sau de diversele probleme ale tenului pe care nu le pot acoperi, fondurile de ten (aici o lista comparativa) iti sunt de mare ajutor. 

Produsul prezentat are un grad de acoperire ridicat, de aceea imperfectiunile tenului tau vor fi cu usurinta ascunse dupa aplicarea lui. Avand in vedere ca are 18 nuante disponibile, pentru ten inchis (de exemplu codurile: 224, 225, 218), mediu (cum ar fi codurile: 223, 215, 210) sau deschis (o varanta ar fi codurile: 208, 209 sau 207)

De aceea, este foarte util chiar si pentru profesionisti, pentru ca acoperirea ridicata ofera un rezultat perfect pentru aplicarea unui machiaj deosebit si intens.

 

Cand machiajul face parte din rutina ta zilnica, cu siguranta iti este greu sa renunti la el chiar si atunci cand mergi in vacanta. Ei bine, acest produs poate fi luat fara grija in bagajul tau, deoarece il vei putea folosi chiar si atunci cand tenul tau este expus la apa. 

Formula rezistenta la apa iti ofera un look durabil, chiar daca ai decis ca vrei sa participi si la o balaceala. In acelasi timp, iti ofera si protectie solara, deoarece are SPF 30, deci poate deveni preferatul tau. Totusi, daca mai folosesti si alte produse pentru definitivarea aspectului tau, iti recomandam ca si acelea sa fie rezistente la apa.

Fiind un produs destinat pentru acoperire completa, chiar si atunci cand participi la diverse evenimente si ceremonii, este necesar sa fie si rezistent in timp. Acest produs se incadreaza in aceasta categorie, deoarece consistenta sa cremoasa iti ofera un aspect mat si satinat perioada indelungata de timp. Acest aspect poate fi prelungit daca, in prealabil, se foloseste o crema sau o baza de machiaj. 

Profesionistii au nevoie de produse de foarte buna calitate, astfel incat machiajele realizate de ei sa aiba efect maxim in sedintele foto sau in aparitiile televizate in care sunt prezenti clientii lor. Totodata este necesar sa poata realiza un look impecabil si durabil cu efect matifiat incat reusita fotografiilor sa fie asigurata. Poti folosi acest fond de ten, deoarece este rezistent la transfer, iti ofera un rezultat mat, te ajuta sa obtii un rezultat natural si estompeaza cicatricile profunde.

 

Concluzie:

Un produs ce poate fi folosit pentru a ascunde imperfectiunile tenului, oferindu-ti un look mat si satinat. Poate fi folosit atat pentru uz propriu, cat si in saloanele de make-up, de catre profesionisti, deoarece are putere de acoperire ridicata, oferind astfel posibilitatea realizarii unui machiaj adecvat atat sedintelor foto, cat si aparitiilor televizate. 

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments