contact
contact

Cele mai bune saloane de SPA din Maramures

Am modificat articolul ultima data pe: 22.01.22

 

Cei interesati de saloane de SPA in Maramures, pot lua in calcul una din urmatoarele recomandari, deoarece lista aceasta cuprinde locatii populare si apreciate.

 

1. Hotel Gabriela, Viseu  de Sus

Daca vrei sa vizitezi Maramuresul si pe langa vizitele pe care le faci, sa te si relaxezi, iti recomandam hotel Gabriela din Viseu, care are in interiorul lui si un centru SPA. In cadrul acestei locatii te poti bucura de jacuzzii, baie turceasca, sauna finlandeza, sauna umeda sau de sare, dus scotian, masaj la fotoliu, dar si general, precum si solar.

Totodata, aceasta e o cazare in Maramures, cu piscina interioara, pentru a te bucura de astfel de servicii si iarna. Hotelul e dotat si cu sala de fitness, daca vrei sa faci miscare atata timp cat te cazezi aici. 

Acest hotel and SPA se afla in Viseul de Sus, pe Strada Randunelelor, nr. 1.

 

2. Pensiunea Maramures

Daca vei cauta pe booking Maramures, una dintre cele mai apreciate locatii aceasta este. E o buna alegere sa optezi pentru pensiuni cu SPA atunci cand mergi in concediu, deoarece, in cazul in care vremea nu e foarte buna si nu poti face tot ce ti-ai propus, macar o sa te relaxezi profund cateva zile. 

Serviciile pe care le ofera aceasta pensiune pe partea de SPA sunt: sauna, jacuzzi si ciubar. Totodata, pe timpul verii te poti bucura si de piscina exteriora, iar daca vrei sa faci miscare, ai disponibila si o sala de fitness. 

Aceasta cazare la munte, cu piscina, SPA se afla in Viseul de Jos, pe strada principala, nr. 864.

 

3. Primera Dru Hotel & SPA

Acesta e unul dintre cele mai bune centre SPA din Romania, care vine in sprijinul persoanelor care vor sa gaseasca un hotel Maramures care sa ofere si posibilitati de relaxare. Centru SPA de aici are piscine interioare, dar si exterioare, saune, jacuzzi, bazine cu apa sarata, tobogane cu apa, saloane de masaj si sali de kinetoterapie. 

Prezentul Maramures resort are deschisa zona de SPA si pentru persoanele care nu sunt musai cazate aici. Poti alege pentru astfel de facilitati abonamente lunare sau poti opta pentru intrari de 1 zi, in functie de ce te intereseaza. 

Acesta e unul dintre acele hoteluri cu psicina interioara, Maramures care are program SPA inclusiv in weekend, fiind deschis luni de la 11:00 la 21:00 si de marti pana duminica, de la 09:00 la 21:00. 

 

4. Lostrita – Pastravarie, Hotel & SPA

Locatia aceasta e potivita pentru cei care cauta pensiuni Maramures All Inclusive si iti va pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru cateva zile de relaxare profunda, deoarece include si un centru SPA. 

La aceasta cazare cu piscina, Maramures, zona de relaxare a fost deschisa in 2019. Are o piscina interioara de 1.2 m adancime, care are sistem de inot contra curent, dar si masaj prin jet de apa, sauna umeda si uscata, dar si masaj clasic. 

Pentru oaspeti, accesul la piscina si sauna e gratuit, insa masajul trebuie platit. Daca nu te cazezi, ci vrei doar sa te relaxezi, va trebui sa platesi la astfel de pensiuni cu piscina interioara, Maramures. Locatia se afla in Baia Mare, pe Strada Blidari, 13.

 

5. Rai pe Vale Boutique & SPA

Daca nu cauti hoteluri SPA Romania, ci vrei sa te cazezi la o pensiune retrasa, linistita, care sa iti ofere si un mic centru de relaxare, iti recomandam aceasta locatie din Leordina, aflata la 32 km de Sighetul Marmatiei. 

Chiar daca nu e ca marile centre SPA Romania tot vei avea parte de servicii care te vor ajuta sa te distrezi si sa te simti bine, deoarece pensiunea e dotata cu: sauna, cada de hidromasaj, tenis de masa, ciubar, salina

 

Cum alegi un salon de SPA, in Maramures

Centrele SPA din Maramures sunt de cele mai multe ori hoteluri si pensiuni care pun la dispozitia clientilor si nu numai servicii de relaxare. La ce sa fii atent/a cand alegi hoteluri cu SPA, iti spunem in cele ce urmeaza:

Facilitati – daca vrei ca un salon SPA sa iti ofere serviciile dorite de tine, asigura-te ca e asa, inainte de a da banii, deoarece nu toate locatiile ofera aceleasi facilitati. Nu peste tot vei gasi o piscina in Maramures care sa fie inchisa, o echipa de maseuri sau bai cu apa sarata sau termala. 

Accesul – ai in vedere faptul ca zona spa la unele hoteluri Maramures e dedicata exclusiv clientilor. Daca nu vrei sa te cazezi si vrei doar acces la SPA, e nevoie de o locatie care sa permita asta. 

Localizare – daca esti in vizita in Maramures si intentionezi ca pe langa relaxarea de la SPA sa te bucuri si de frumusetea zonei, vezi cat de indepartate sunt de locul la care te cazezi obiectivele tare de interes.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu