contact
contact

Cele mai bune saloane de SPA din Bucuresti

Am modificat articolul ultima data pe: 22.01.22

 

Sunt o multime de centre SPA in Bucuresti, locuri in care te poti relaxa pe indelete si poti sa scapi de stresul cotidian:

 

1. Wellness SPA

SPA Wellness este un salon din Bucuresti care practica o multime de tipuri de masaj: balinez, thailandez, hawaian, deep tissue, facial, reflexoterapie, shiatsu, capilar, anticelulitic, prenatal etc. Totodata, aici iti pot fi aplicate tot felul de scruburi pentru a curata in profunzime diverse parti ale corpului, dar poti beneficia si de servicii de epilare. 

Daca vrei sa vezi o lista de preturi practicate de acest centru SPA, gasesti pe site-ul lor toate detaliile. Referitor la programari, orarul e de luni pana duminica, de la 10:00 la 22:00. 

Acest centru de masaj Bucuresti se afla in Sectorul 2, pe Strada Aurel Vlaicu, nr. 39.

 

2. Stejarii Country Club

Pentru cei care cauta cazare cu piscina, langa Bucuresti, acest loc e ideal. Pe langa faptul ca ofera tot felul de proceduri de relaxare si are piscine atat la interior, cat si la exterior, ai si posibilitatea de a face sport si de a te antrena pe terenuri de tenis si Squash. Totodata, exista tot felul de atractii si pentru copii, daca vrei sa mergi cu familia. Ai disponibil si un restaurant la care poti lua masa, asadar, iti sunt asigurate toate necesitatile. 

Acest loc in care te poti bucura de massage Bucharest si de multe altele, se afla pe Strada Jandarmeriei 14A. Programul centrului e de la 06:00 la 21:00, de luni pana vineri, de la 08:00 pana la 21:00 in weekend. Restaurantul e deschis zilnic, de la 12:00 la 21:00 pentru meniul A la carte si pentru livrari de la 11:00 la 21:00, iar SPA-ul de la 10:00 la 21:00. 

Daca te intereseaza pentru Stejarii Country Club preturi, acestea pot fi aflate la telefon sau la receptie.

3. Premier Palace SPA Hotel

Cand cauti hoteluri cu SPA, in Bucuresti, o buna idee ar fi Premier Palace, loc in care pot sa petreci cateva zile de relaxare, unde te poti bucura de tot felul de masaje, sauna uscata si umeda, meditatie si multe altele. Acesta e in acelasi timp si un hotel cu piscina interioara, daca esti si in cautarea acestor servicii.

Pentru acest hotel SPA poti cumpara si abonamente pe 1 luna, 3 luni, 6 luni sau 12 luni sau sa iti faci un abonament de 1 zi. Preturile aferente fiecarui serviciu sunt trecute pe site, iar adresa e Bulevardul Ghencea, 134. 

 

4. Balinesse SPA

Cauti un salon cu masaj terapeutic in Bucuresti? Incearca la Balinesse. Aici poti sa te bucuri de tot felul de terapii asiatice autentice, cu ajutorul carora te vei simti mai bine si te vei relaxa in profunzime. Tehnicile folosite la acest centru SPA Bucuresti sunt atent studiate, iar terapeutele sunt asiatice, pentru a avea parte de o experienta cat mai autentica. 

Acesta face parte dintre acele centre SPA la care te poti bucura si de masaj pentru cupluri, masaj cu 4 maini, cu ciocolata, capilar etc. Lista completa o gasesti pe site.

Acest centru de masaj de relaxare in Bucuresti este deschis zilnic, de la 09:00 la 21:00. Atat preturile, cat si alte detalii importante sunt afisate pe site.

5. Therme 

Acest SPA Bucuresti este cunoscut mai ales printre tineri, deoarece ei se pot distra si relaxa in acelasi timp. Are tot felul de terapii wellness si cu apa, zone de agrement, baruri, restaurante si multe alte atractii. Te poti bucura de piscine interioare Bucuresti, dar si exterioare, iar modul in care e amenajat totul te va face sa crezi ca esti intr-o tara exotica. 

Astfel de centre SPA Romania sunt indragite si de seniori, iar cei de la Therme raspund si nevoilor lor si vin cu tot felul de terapii care ii vor ajuta sa se simta mai in forma. 

Preturile pentru toate serviciile sunt afisate pe site, iar programul este zilnic, de la 10:00 la 21:00. 

 

Cum alegi un salon de SPA, in Bucuresti

Cele mai bune centre SPA din Romania se afla adesea in Bucuresti. Trebuie sa le alegi cu grija, pentru a te bucura de tot ce ofera. Iata la ce sa te uiti:

Facilitati – sunt atat de multe aspecte care tin de acest detaliu. Trebuie in principal sa te asiguri de faptul ca vei avea in respectivul loc parte de tot ce vrei – masaj, cazare, restaurant, piscine, activitati sportive si orice te-ar mai putea interesa.

Tarife – aici ne referim mai mult la ce tipuri de abonamente exista. E foarte probabil sa fie mai convenabil sa cumperi un abonament de o zi sau de cateva saptamani/luni, decat sa platesti de fiecare data pentru fiecare serviciu in parte. 

Programul – fiind vorba de relaxare, trebuie sa iti faci programare atunci cand termini munca, cand e weekend sau cand pur si simplu vrei sa-ti iei o zi libera pentru tine. Asadar, cauta un SPA care sa fii sigura ca are deschis un salon masaj Bucuresti, piscina sau alte facilitati in intervalul dorit de tine.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu