contact
contact

Cele mai bune saloane de SPA din Brasov

Am modificat articolul ultima data pe: 22.01.22

 

Brasovul este unul dintre cele mai turistice orase din tara, motiv pentru care, daca vei cauta un salon SPA Brasov, de cele mai multe ori acesta va fi in cadrul unui hotel.

 

1. Aro Palace

In eventualitatea in care cauti o cazare centru Brasov care sa aiba si salon SPA, hotel Aro Palace ar putea fi o varianta castigatoare. Centru SPA de aici e dotat cu zona de masaj, sala de fitness, piscina si saune, astfel incat sa te simti cat mai bine si sa ai parte de diversitate. 

Aro Palace Brasov te va ajuta sa te relaxezi si datorita privelistii, deoarece are vedere la Muntele Tampa si la cartierul istoric medieval, fiind situat pe Bulevardul Eroilor, nr. 27-29. 

Nu trebuie sa te cazezi musai la hotel Aro Brasov pentru a beneficia de zona SPA. Aceasta e deschisa zilnic, de la 10:00 la 21:00. 

 

2. Amaryl Wellness & SPA

Daca esti in cautarea unor servicii SPA si wellness Brasov, acest salon ar putea sa iti ofere serviciile dorite pentru a te relaxa si de a reduce din stresul de zi cu zi. Ofera doritorilor o multime de servicii, precum: masaj de relaxare/anticelulitic/terapeuric/chiropractic/reflexogen, radiofrecventa corporala, cavitatie cu ultrasunete, impachetari la tunel cu infrarosii si altele. 

Acest centru SPA pune la dispozitia persoanelor doritoare si tratamente de rejuvenare faciala, servicii de epilare, ingrijire gene si sprancene si altele. 

In Brasov, de SPA la acest centru poti beneficia de luni pana vineri, de la 09:30 pana la 18:30 si sambata, de la 09:30 pana la 14:30.

 

3. Wolkendorf Bio Hotel & SPA Conference

Aceasta e o cazare cu SPA care te va ajuta sa te refugiezi intr-un loc in care sa petreci cateva zile departe de agitatia din oras. Nu e un centru SPA in Brasov, in oras, ci e intr-un sat de langa, in Vulcan. 

Printre facilitatile puse la dispozitie in aceasta locatie, se numara: o multime de tipuri de masaj, sauna, bazine (daca vrei sa te relaxezi la o piscina interioara Brasov), salina, exfoliere corporala sau dusuri scotiene. 

Poti sa vii aici si iarna, daca vrei sa te bucuri de o cazare Brasov cu piscina interioara, dar si de multe alte beneficii, si nu e o conditie obligatorie sa fii oaspete al hotelului. Programul la SPA e zilnic, de la 12:00 la 23:00, iar masajele se fac de la 13:00 la 21:00. 

 

4. Hotel Ambient

Daca alegi sa vizitezi Brasovul si doresti sa te relaxezi cat mai mult, ideal ar fi sa alegi o unitate de cazare care sa ofere si o zona de SPA, asa cum se intampla in cazul acestei locatii din centru Brasov. 

Hotel Ambient e unul dintre acele hoteluri Brasov centru cu sauna, jacuzzi, diverse tipuri de masaje si sala de fitness. Chiar daca esti in concediu, poti sa ramai in forma.

Astfel de locuri de relaxare, in Brasov, sunt de bun augur indiferent de vremea de afara, iar aceasta locatie se afla pe Strada Iuliu Maniu, 27.

 

5. Ana SPA Brasov

Daca vizitezi Poiana Brasov si cauti o cazare Brasov cu piscina, dar si cu sauna, diverse tipuri de masaj, tratamente anti-imbatranire si de detoxifiere, poti gasi pe strada Valea Draga Poiana acest loc minunat, aflat in mijlocul naturii. Va fi o adevarata incantare mai ales iarna, cand poti sa mergi o bucata de zi la schi, apoi sa te relaxezi la un hotel cu piscina. 

Poti beneficia de astfel de facilitati si daca nu te cazezi la acest hotel SPA Brasov. Preturile sunt afisate pe site si poti opta chiar si pentru abonamente, daca intentionezi sa mergi mai des. 

Piscina e deschisa de la 09:00 la 20:00, sauna de la 16:00 la 20:00 si terapiile pot fi facute de la 11:00 la 20:00.

 

Cum alegi un salon SPA, in Brasov

Locuri de relaxare in Brasov cauta o multime de persoane care vor sa se bucure de frumusetea naturii la noi in tara. Daca vrei si tu sa alegi un salon de SPA in judetul Brasov, ia in calcul urmatoarele:

Servicii disponibile – pentru ca multe persoane aleg sa mearga la diverse saloane SPA din Brasov in concediu, foarte multe locatii de acest fel fac parte din hoteluri, asadar, te poti bucura si de servicii de cazare. Vezi apoi daca sunt disponibile tipurile de masaje dorite de tine, daca ai si piscine inchise si/sau daca poti sa faci si miscare, in cazul in care vrei sa fii activ/a si in vacanta. 

Preturi – sunt multe oferte SPA de care poti beneficia. Daca esti din Brasov si vrei sa mergi des la centrele SPA, e foarte probabil ca variantele de abonamente sa fie mai rentabile pentru tine.

Orar – programul saloanelor SPA nu este acelasi la orice locatie. In plus, depinde si ce anume te intereseaza. De exemplu, poti sa mergi la un hotel cu pisicina Brasov care sa permita accesul in apa la 10:00, dar care sa inceapa terapiile prin masaj abia la 13:00. Cere toate informatiile de care ai nevoie, pentru a beneficia de cat mai multe servicii in perioada in care poti tu merge. 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu