Cele mai bune lacrimi artificiale cu acid hialuronic

Am modificat articolul ultima data pe: 23.04.24

 

Cum aleg cele mai bune lacrimi artificiale cu acid hialuronic

 

Ecranul computerului, fumul de tigara, lumina puternica, soarele, vantul si poluantii din atmosfera – sunt tot atatia factori agresori la care ochii tai sunt expusi zi de zi. Iritatia corneei se traduce printr-o senzatie deranjanta de uscaciune, usturime, fara ca ochiul sa fie propriu-zis bolnav.

Desigur ca primul pas pe care ar trebui sa il faci e sa consulti medicul oftalmolog, dar de cele mai multe ori, se dovedeste ca utilizarea regulata a unor lacrimi artificiale cu acid hialuronic este suficienta pentru ca disconfortul sa dispara rapid. Asta deoarece el stimuleaza activitatea sistemului imunitar, creste cantitatea de apa retinuta in tesuturi, asigura hidratarea, formeaza un film protector si elastic la suprafata ochiului.

 

 

Unde gasesc lacrimi artificiale cu acid hialuronic, la un pret bun, se intreaba numerosi cumpararatori. Trebuie sa stii ca pretul variaza mult in functie de compozitia produsului; unul absolut lipsit de conservanti va avea un termen de valabilitate mai redus si un pret mai mare, dar este mai sanatos, mai putin agresiv cu ochiul si cu un risc practic nul de a declansa alergii.

Forma de prezentare s-ar putea sa iti influenteze de asemenea alegerea, unele persoane preferand produsele sub forma de gel, pe cand altora li se par mai confortabil de aplicat cele sub forma lichida.

Daca porti lentile de contact, trebuie sa te asiguri ca produsul pe care il alegi este compatibil cu acestea. Poti face asta citind instructiunile de folosire ale acestora; in general, purtatorii de lentile sunt sfatuiti sa utilizeze picaturi sub forma de gel, neutre, inactive si fara conservanti.

Exista numeroase pareri despre cele mai bune lacrimi artificiale, “cu acid hialuronic” fiind o precizare frecvent facuta de catre medici. Iti prezentam in continuare 3 dintre produsele care se bucura de cea mai multa apreciere atat din partea cumparatorilor, cat si a oftalmologilor.

 

 

Modele recomandate in 2024

 

 

AF United Spa Afomill

 

O solutie oculara izotona, tamponata si lubrifianta – cu alte cuvinte un flacon cu lacrimi artificiale cu acid hialuronic, cu maxima eficienta, este AF United Spa Afomill.

Acidul hialuronic, care se regaseste in mod normal in tesutul conjunctiv care inconjoara ochiul, are proprietati lubrifiante marcate, astfel ca trateaza si previne iritatiile corneei. pH-ul este atent echilibrat in asa fel incat sa fie identic cu cel al ochiului sanatos.

Ca o solutie izotonica cu osmolaritate compatibila cu tesutul ocular, Afomill este indicata pentru uscaciunea oculara nepatologica, prima pe lista indicatiilor fiind purtarea de lentile de contact, urmata de poluanti sau de utilizarea prelungita a ecranelor. Aplicarea se face de mai multe ori pe zi, dar flaconul trebuie terminat sau aruncat la 30 de zile dupa desfacere, caci utilizarea dincolo de acest interval de timp poate determina aparitia de infectii, solutia devenind improprie pentru uz oftalmic.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu