Cele mai bune cabinete ginecologice din Iasi

Am modificat articolul ultima data pe: 21.09.23

 

Cabinete recomandate in 2023

 

 

Omini Clinic – Centrul de fertilitate

 

Dezvoltat in cadrul clinicii Omini, situata in strada Grigore Ureche, Centrul de fertilitate include sectiunile de Ginecologie, Medicina materno-fetala si Medicina reproductiva, in cadrul carora isi desfasoara activitatea specialisti bine pregatiti si cu experienta in domeniu. Vei gasi aici o echipa de medici ginecologi care iti pot oferi solutii pentru o viata sexuala sanatoasa, investigarea durerilor abdomino-pelvine sau mamare, a secretiilor si senzatiilor de usturime, pentru gestionarea confortabila a menopauzei si evaluarea fertilitatii inainte de a planificarea conceperii unui copil.

Femeile insarcinate pot beneficia de evaluarea factorilor de risc, monitorizarea sarcinii prin ecografii 2D, 3D, 4D sau Doppler si analize complete de sange, specialistii in medicina materno-fetala fiind pregatiti si pentru abordarea cazurilor cu grad ridicat de dificultate (sarcini extrauterine, pierderi anterioare de sarcina).

Pentru cuplurile care intampina probleme in conceperea unui copil, clinica pune la dispozitie consultatii de fertilitate, teste genetice, endocrinologice si imunologice si interventii de inseminare intrauterina, fertilizare in vitro, stimulare si monitorizare ovariana si embriotransfer. Investigatiile si tratamentele sunt realizate cu aparatura moderna, de o echipa extinsa de specialisti printre care poti gasi cu siguranta medicul de care ai nevoie, orarele de consultatii fiind disponibile pe site-ul clinicii.

 

Clinica privata de obstetrica si ginecologie Dr. Carauleanu

 

1.dr carauleanuAcest cabinet constituie o clinica privata de obstetrica si ginecologie si a constituit o solutie infiintata acum 12 ani ca alternativa la sistemul de sanatate de stat. Ca pionieri in domeniul ecografiei fetale tridimensionale, doctorii de exceptie ce profeseaza aici reusesc sa se mentina la standarde de competenta exceptionala. Clinica este in prezent un centru medical dotat cu aparatura de ultima generatie, laboratoare cu tehnologie ultra-avansata si o atmosfera primitoare si profesionala. Toti doctorii ce profeseaza aici sunt medici primari cu maxima experienta in domeniu, acumulata atat in registrul privat, cat si in sistemul de stat.

Programarile se fac urmand un sistem foarte eficient, care minimizeaza timpul de asteptare si reuseste sa ofere fiecarei paciente servicii de calitate, garantandu-i confidentialitate deplina. Spatiul clinicii este organizat pe 3 niveluri diferite, ceea ce inseamna ca toate cabinetele de consultatii sunt individuale si discrete. Clinica ofera posibilitatea efectuarii analizelor medicale si a tratamentelor corespunzatoare.

Serviciile se impart in doua categorii majore: cele de ordin clinic si cele de imagistica. Serviciile clinice includ: consultatii, recoltare de celule stem, recoltare de analiza si o gama extinsa de interventii chirurgicale semi-invazive. La capitolul imagistica, potentialele paciente vor fi incantate sa afle ca aici monitorizarea sarcinii este efectuata conform celor mai noi tehnologii de ecografie 3D si 4D, mai sunt efectuate si ecografii mamare, punctii, amniocenteze, analize specifice de morfologie fetala, fiind posibila chiar si monitorizare personalizata a sarcinii. Cel mai mare avantaj ramane insa cea de-a doua opinie pe care specialistii acestui cabinet  o pot furniza din perspectiva unei cariere vaste si a unei experiente impresionate in domeniul obstetrico-ginecologiei.

 

Cabinet medical Galateea

2.galateeaCautand un cabinet privat de ginecologie din Iasi, multe paciente ajung sa descopere si sa aprecieze Galateea. Acesta este o clinica cu capital exclusiv privat, care presteaza servicii medicale in regim de ambulatoriu de specialitate. Asta inseamna ca personalul clinicii este pregatit sa faca fata oricarui tip de situatie si oricarui caz. Ideea a demarat acum nu mai putin de 17 ani, avand la baza scopul de a oferi servicii medicale de inalta calitate. An de an clinica s-a dezvoltat, diversificandu-si activitatea si achizitionand cea mai performanta aparatura specifica. Cabinetul functioneaza intr-un ambient placut, punand la dispozitia clientelor servicii atent supravegheate si care corespund standardelor europene actuale.

Principalele servicii oferite sunt: consultatiile de specialitate, interventiile de mica amploare, interventiile semi-invazive, supraveghere pre- si post-natala, biopsii, analize, consultanta, planning familial si ecografii. Scopul personalului este de a gasi solutii medicale de inalta calitate si de a intelege pacientele, astfel incat sa ofere cel mai eficient tratament de care este nevoie. Se pot face si internari, datorita colaborarilor efective cu importante unitati sanitare din Iasi: Maternitatea “Elena Doamna”, Laboratorul “Profamilia”, Laboratorul “Larmed”, Clinica a III-a Chirurgie si Clinica Urologie Iasi.

Mai mult decat atat, cabinetul propune o serie de reduceri avantajoase pentru studenti, pensionari, controale gratuite la sfarsit de tratament, recoltari gratuite pentru testul Papanicolau sau chiar spitalizare in maternitate. Programarea se poate face facil, prin telefon, iar programul este unul indeajuns de flexibil pentru orice pacienta.

 

 

Policlinica Profesmed

3.profesmedServiciile de obstetrica si ginecologie din cadrul Profesmed indica o clinica echipata la standarde europene de ultima generatie si o echipa de specialisti cu vasta experienta in domeniu. In cadrul policlinicii se realizeaza diagnosticul si urmarirea clinica si ecografica a sarcinii, se trateaza tulburarile menstruale si hemoragiile uterine. Acestea constituie numai serviciile de baza, care sunt secundate de o gama diversa de alte analize si interventii.  Inainte de a face mai clara aria de expertiza a medicilor care profeseaza in cadrul acestui cabinet, este bine sa mentionam ca Profesmed este o policlinica de elita, care nu ofera numai servicii in domeniul obstetrico-ginecologic.

Aici se efectueaza toate investigatiile de laborator si investigatiile imagistice, utilizandu-se aparatura moderna, intr-o cladire ce ofera cabinete individuale si un maxim de discretie. Medicii abordeaza si probleme medicale precum infertilitatea de cuplu, tulburarile de crestere in inaltime, osteoporoza, patologie reumatismala, excesul de pilozitate, probleme de impotenta sau chiar probleme de obezitate.

In cadrul sectiei de obstetrica si ginecologie si in colaborare cu serviciul de endocrinologie, se urmaresc indeaproape unele probleme de infertilitate in cuplu, utilizandu-se terapii variate, prin stimularea ovulatiei dar si prin interventiile de tip instilatie, in scopul permeabilizarii trompelor uterine in caz de obstructie mecanica. Din sfera ginecologica sunt diagnosticate clinic corect patologii dintre cele mai variate, prin intermediul spectrului extins de analiza specifice sau prin procedee avansate de imagistica 3D. Programarile se fac prin telefon, iar orarul de lucru este unul convenabil pentru majoritatea pacientelor. Persoanelor cu deficienta locomotorie li se asigura consultatia la parterul Policlinicii.

 

 

Cabinet medical Mircea Onofriescu

4Daca exista potentiale paciente care doresc sa mearga la cel mai bun cabinet ginecologic din Iasi specializat in probleme de fertilitate, atunci  cabinetul Prof. Univ. Dr. Onofriescu poate fi considerat cel mai popular nu numai din Iasi, ci din intreaga zona a Moldovei.  Plasata intr-o zona usor accesibila, insa in acelasi timp indeajuns de discreta, aceasta clinica dispune de cele mai performante aparate de imagistica si de un personal specializat, cu o impresionanta experienta in domeniu. Multe paciente includ cabinetul pe lista celor de rang occidental, atat ca aparatura moderna, cat si drept calitati de relationare ale personalului.

Cabinetul este dotat cu ecograf Sonoace X8 pentru ecografie 3D si 4D si ofera consultanta si expertiza extinsa in probleme legate de: celioscopie ginecologica diagnostica si interventionala, histerosopie diagnostica si interventionala, tratamentul infertilitatii, colposcopie si videocolposcopie, ecografie in obstetrica si ginecologie, ecografie mamara, chirurgie ginecologica, monitorizarea sarcinii sau consultatii ginecologice de rutina sau chiar de urgenta. In aceasta directie, este bine sa amintim numarul special de urgenta la care pacientele pot apela in situatii de criza.

Clinica este cunoscuta pe plan national pentru reputatele succese in domeniul rezolvarii problemelor de infertilitate primara in cuplu. De asemeni, in colaborare cu Omini Clinic din tot din Iasi, aici se realizeaza cu succes fertilizari in vitro. Pe langa aceste initiative deosebit de importante, monitorizarea sarcinii constituie un serviciu esential din oferta cabinetului. Programarile se pot face numai dupa pranz, prin intermediul telefonului. Orarul de lucru este organizat alternativ pe zile, conform modelului din ambulatoriile maternitatilor: inainte de pranz/dupa pranz.

 

 

Cabinet ginecologie Avicena

5Inclusa in Centrul Medical Avicena, aceasta clinica de obstetrica si ginecoloie constituie una dintre optiunile cele mai populare din Iasi. Serviciile sunt considerate de calitate si sunt oferite cu promptitudine, alaturi de investigatii eficient realizate, datorita aparaturii corespunzatoare din dotare. Cabinetul rezista in peisajul local de mai bine de 15 ani, ceea ce inseamna ca are o traditie sustinuta de prestigiul medicilor, de calitatea actului medical si de conditiile generale oferite pacientelor, care se adreseaza cu mai multa incredere unei institutii medicale private. Centrul s-a extins cu doua cabinete suplimentare in urma cu 10 ani, impunandu-se treptat prin calitate si profesionalism pentru o asistenta medicala de specialitate la standarde europene si de maxima discretie.

Pe langa profilul de obstetrica si ginecologie, principala orientare este cea imagistica, in directia ecografiilor. Printre cele mai importante servicii, merita amintite: consultatiile de ginecologie, consultatiile specifice si urmarirea sarcinii, recoltarea de frotiuri pentru depistarea diferitelor afectiuni ale aparatului genital feminin, inclusiv indispensabilul test Papanicolau, tratamente pentru diverse forme de cervicita, tratamente ale menopauzei sau chiar solutii pentru infertilitate si tratamente pentru sterilitate, alaturi de idei si sfaturi de planing familial.

Conditiile sanitare de maxima sterilitate din cabinetele clinicii inspira incredere si profesionalism, alaturi de ultimele achizitii in materie de tehnologie moderna care includ: echipament de histeroscopie, combina pentru tratamente de tip electro- si cu laserterapie si ecograful Voulson 730 Pro, cu sonda de san, sonda endovaginala 3D si sonda abdominala 4D. Programul este unul alternativ, reproducand orarul ambulatoriilor din maternitati, in timp ce site-ul prezinta si lista de preturi pentru serviciile oferite, actualizata.

 

 

Cum alegi un cabinet ginecologic bun, in Iasi

 

Pentru ca fiecare discutie sau consult inseamna, in acest domeniu, patrunderea in cele mai intime zone ale vietii, sanatatii si corpului, alegerea unui cabinet ginecologic si a medicului obstretician sau ginecolog este insotita adesea de un nivel ridicat de stres. Contraceptie, conceptie, nastere, ciclu menstrual sau menopauza – indiferent de aspectul care te aduce azi in cautarea unui specialist bun, e important sa stii cum sa alegi cabinetul potrivit in functie de o serie de criterii concrete care trec de simpla recomandare a unei cunostinte.

Timpul de care ai nevoie pentru a ajunge la fiecare consultatie, programul medicului si disponibilitatea de a-ti raspunde cu atentie la intrebari, afectiunile pe care este pregatit sa le trateze, precum si investigatiile pe care le poti face pe loc, sunt doar cateva dintre elementele care diferentiaza concret optiunile disponibile. 

Servicii si specializari: Pentru ca plimbarea prin mai multe locatii inseamna pierdere de timp si energie, este indicat sa cauti un cabinet care sa ofere cel putin serviciile de baza care inseamna recoltarea analizelor de sange, recoltarea de secretii vaginale pentru examene bacteriologice si citologice (testul Babes-Papanicolau), ecografie transvaginala, ecografie mamara si colposcopie.

Dincolo de aceste elemente standard, selectia tine de scopul pentru care esti in cautarea unui medic ginecolog. Daca vrei sa ramai insarcinata si intampini dificultati, este indicat sa cauti un cabinet care iti poate oferi ajutor specializat in domeniul infertilitatii, incepand de la medici cu experienta in acest domeniu si pana la analize si teste de profil, tratamentele necesare, monitorizarea sarcinii si nastere. In situatia opusa, in cazul in care ai nevoie de un avort, va fi necesar sa te orientezi catre o optiune care include si acest serviciu in oferta.

Tine cont de asemenea si de istoricul familiei tale. In cazul in care mama, sora, matusa etc., au avut o cancer ovarian, endometrial, cervical etc., este bine sa optezi pentru o solutie medicala care implica si specialisti din acest domeniu, la care poti apela usor si rapid, daca apar simptome care iti pun semne de intrebare.

 

Accesibilitate: Este un criteriu de evaluare pe care il vei cantari cu siguranta in raport cu calitatea serviciilor oferite. Inainte de a decide in privinta unui cabinet anume, este bine sa iei in considerare distanta la care se afla fata de tine si timpul pe care va trebui sa il petreci pe drum, mijloacele de transport disponibile (tren, autobuz, tramvai, taxi) si programul de lucru, care va fi de multe ori similar celui din ambulatoriile de stat: o zi dimineata, o zi dupa-amiaza.

Un alt element important este gradul de incarcare al personalului care se va traduce prin cat de greu sau usor este sa obtii o programare, aspect care poate fi testat foarte usor. Daca cea mai apropiata portita este peste 2 – 3 saptamani, atunci este bine sa mai cauti si alte variante.

 

 

Atitudine si comportament: Profita de timpul petrecut la telefon pentru evaluarea rapiditatii de obtinere a unei programari pentru a analiza si modul in care asistenta discuta cu tine. Are un ton placut sau iti creeaza impresia ca ai deranjat-o? Iti acorda timpul necesar pentru a raspunde la intrebarile tale sau te expediaza rapid?

In cazul medicului, va fi nevoie sa stabilesti o intalnire (consultatie) pentru a verifica modul in care comunica si atentia pe care ti-o acorda. Pentru ca este un domeniu sensibil, mai ales daca esti o persoana timida sau abia ti-ai inceput viata sexuala, este important sa alegi un specialist cu care sa te simti confortabil si sa poti discuta deschis toate aspectele problemelor tale de sanatate.

 

Doctorul: Alegand un cabinet ginecologic selectezi un pachet complet care inseamna dotarea, serviciile integrate si, in centrul lor, specialistul cu care vei colabora. Din acest motiv iti recomandam sa analizezi cu atentie echipa de medici din care iti vei alege doctorul. Parcurge cu atentie sectiunile in care sunt mentionate specializarile, trainingurile, job-urile anterioare si cauta cat mai multe informatii pe Internet (articole scrise, opinii ale actualelor si fostelor paciente etc.).

Daca pentru tine conteaza genul persoanei care se va ocupa de sanatatea sistemului tau reproductiv, atunci cauta un cabinet care iti poate oferi acces la serviciile unui astfel de medic. Suficiente doamne si domnisoare se simt mai confortabil in prezenta unei femei decat a unui barbat pentru a considera acest criteriu unul valabil si relevant.

Pentru persoanele interesate sa afle care e cel mai bun cabinet de ginecologie din Iasi, lista de mai jos poate fi de ajutor. Am selectat cele mai populare cabinete, alaturi de informatii despre serviciile oferite de acestea, asa incat sa te orientezi mai usor catre cel preferat si care crezi ca iti poate fi de ajutor.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu