Cel mai bun aparat de epilat cu ceara

Am modificat articolul ultima data pe: 02.07.22

 

Cum alegi cele mai bune aparate de epilat cu ceara

 

Ghidul cumparatorului

Multe femei aleg ceara ca metoda preferata de indepartare a parului de pe corp si fata nedorit, avand in vedere ca presupune cateva avantaje incontestabile: pielea ramane fina mult timp (comparativ cu lama sau crema), iar firele sunt smulse, nu rupte, cum se poate intampla in cazul epilatorului electric. Iar daca vizitele la salon nu sunt preferatele tale, este simplu sa-ti construiesti un kit complet pentru utilizarea acasa, care sa contina si un aparat de epilat cu ceara. Acesta va incalzi in timp mult mai scurt produsul. Insa cum sa alegi un model potrivit si accesibil?

Daca vrei un incalzitor de ceara pentru uz la domiciliu, iti vei indrepta atentia spre modelele conventionale sau eventual semi-profesionale. Diferenta dintre acestea doua se refera la rezistenta la uzura si la capacitatea aparatului. Dat fiind ca il vei folosi doar tu, o data sau de doua ori pe luna, optezi in functie de buget. Avantajul celor semi-profesionale e ca incalzesc mai multa ceara, deci scurteaza durata procesului.

Exista si modele profesionale, pentru saloane, proiectate pentru o utilizare intensiva, insa nu e cazul sa cheltui o suma mai mare, daca vrei aparatul pentru acasa.

S-a mentionat despre capacitatea incalzitorului. Asa cum arata si destule pareri despre cele mai bune aparate de epilat cu ceara, la un model pentru uz la domiciliu, ea este de 100-200 g, in mod obisnuit suficient pentru o sedinta. Daca iti epilezi mai multe zone deodata (picioare, brate, axile), poti prefera totusi un produs semi-profesional, cu o capacitate de 400-500 g.

In ceea ce priveste tipul de ceara pe care il poti folosi la aparat, aceasta poate fi cea traditionala, refolosibila si cu un punct ridicat de topire; poate fi cea cu o temperatura scazuta de topire, de exemplu, ceara elastica; sau poate fi vorba despre cartuse de ceara de unica folosinta.

Ultima varianta este si cea mai comoda (in plus, unele femei evita sa refoloseasca ceara). Foarte utile sunt considerate aparatele de tip roll on cu rezerve, ce usureaza aplicarea (pot fi cu unul, doua sau trei cartuse).

In final, pentru a gasi mai simplu si rapid un aparat de epilat cu ceara la un pret bun, noi iti recomandam sa treci in revista ofertele magazinelor online, extrem de variate si intotdeauna avantajoase.

 

 

Modele recomandate in 2022

 

 

Perfect Kit

 

Produsul de la Perfect este un kit de intretinere complet, care include un aparat roll on de epilat cu alimentare la reteaua electrica, rezerve de ceara cu diferite arome si benzi pentru epilat. Este astfel tot ceea ce iti trebuie pentru indepartarea simpla si rapida a parului facial si corporal.

Incalzitorul se foloseste cu o singura rezerva de ceara de unica folosinta de 100 ml si este fabricat din plastic rezistent si izolat termic, pentru siguranta si confort. Cu un design elegant si ergonomic, e usor de folosit, facilitand aplicarea cerii pe zona vizata.

Aparatul are incalzire pe ambele parti laterale, ceea ce contribuie la atingerea temperaturii optime pentru epilare in timp scurt. De asemenea, are o fereastra speciala prin care poti observa nivelul de ceara din cartus. Oferta include un stativ alimentar la 220 v. Cu acest kit, nu mai ai nevoie de vizite la salon si obtii o piele fina timp de 3-4 saptamani.

 

 

 

 

Senso Pro 

 

Daca vrei un aparat de epilat cu ceara ieftin si bun, iti putem recomanda acest model de la Senso Pro, ideal pentru utilizarea la domiciliu. Se foloseste cu un cartus de ceara de unica folosinta de 100 ml, o valoare conventionala pentru incalzitoarele proiectate pentru folosirea acasa. Sunt incluse cadou si rezerve de ceara.

Incalzind ceara din interior pe ambele laterale, asigura un timp scurt de ajungere la punctul de topire (aproximativ 15 minute). Cu design atractiv, roz si cu o forma ce faciliteaza prinderea si utilizarea, e un aparat de tip roll on ce se foloseste simplu si comod. Tot ce trebuie sa faci e sa plimbi capatul cu rola pe zona vizata, in sensul cresterii firelor de par.

Dupa aceea, scoti cartusul si-l inlocuiesti. Este fabricat dintr-un material plastic cu protectie termica si rezistent la uzura. Are o fereastra ce-ti permite sa vezi nivelul de ceara ce a ramas in rezerva. Fiind un aparat micut si usor, il poti lua cu tine in calatorii fara nici o dificultate.

 

 

 

 

Perfect 

 

Acest incalzitor modular pentru rezerve de ceara de epilat este proiectat pentru utilizare la domiciliu, avand un design de tip roll on ce inlesneste aplicarea. Poate fi folosit atat pentru indepartarea parului de pe fata, cat si pentru cel de pe corp. Include un stativ alimentator la 220 v si o garantie de 1 an.

Topeste in scurt timp (sub 15 minute) un singur cartus de ceara de unica folosinta, avand o capacitate de 100 ml. Incalzirea se face pe ambele parti, pentru a atinge punctul de topire mai repede.  Este un aparat micut, compact si portabil, pe care-l poti transporta cu usurinta in deplasari.

Utilizarea este foarte usoara: introduci cartusul, pornesti aparatul iar in momentul in care s-a atins temperatura optima, aplici direct ceara pe zona dorita, plimband capatul aparatului. Vei aplica mereu in sensul cresterii firelor de par si vei smulge in sens invers. Astfel te asiguri ca firele nu sunt rupte, ci smulse eficient, pentru o piele fina de pana la 4 saptamani (in functie de zona).

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu