Cea mai buna vopsea de par naturala

Am modificat articolul ultima data pe: 03.08.21

 

Cum aleg cele mai bune vopsele de par naturale

 

Este bine confirmat faptul ca pentru persoanele foarte sensibile la produsi chimici si pentru gravide, o vopsea de par naturala e cel mai des recomandata, intrucat sansele de reactii alergice sunt mai scazute. In plus, daca nu suporti mirosul de amoniac sau senzatia neplacuta lasata de combinarea cu oxidantul, e mult mai facil si mai inspirat sa cumperi un produs din plante pentru colorarea parului.

Ingredientul principal dintr-o vopsea de par naturala fara amoniac este henna, mai concret spus, frunzele faramitate ale acestei plante. Pe langa faptul ca poate colora firele de par in diverse nuante, in functie de tipologie si de concentratie, henna reprezinta si o metoda de tratament pentru par, contribuind la fortificarea firelor si la un scalp mai sanatos, cu secretie de sebum bine reglata. Trebuie sa stii, totusi, ca exista unele persoane alergice chiar si la aceasta planta, insa incidenta cazurilor este foarte scazuta; pentru orice eventualitate, chiar si cand iti cumperi un produs 100% natural, e bine sa faci testul de rigoare, cu 24 – 48 de ore inainte de vopsire.

Daca te intereseaza unde gasesc vopsea de par naturala la un pret bun celelalte persoane care prefera aceasta alternativa, mai inainte e inspirat ca te informezi cu privire la cateva criterii de alegere esentiale. Iata-le descrise aici pe scurt:

 

 

Conditiile de preparare: in functie de sortimentul de henna integrat in vopseaua respectiva, produsul se va putea prepara cu apa calda , apa fierbinte sau chiar ceai. Daca alegi varianta pura, neutra(saten deschis, rosu deschis), Amla(pentru nuante de castaniu si roscat) sau Jatropha(pentru rosu intens), prepararea se va face cu apa adusa la temperatura de 90°C. Pentru a obtine nuante mai inchise de brunet, combinarea cu ceai negru poate fi utila. In restul situatiilor si pentru o mare parte dintre produse, va trebui sa folosesti doar apa calda, uneori chiar de la robinet, fapt ce va scurta procesul de preparare si-ti va permite sa dozezi mai bine si timpul de aplicare.

 

Timpul de actionare: Pentru orice vopsea de par naturala cu henna, timpul de expunere la substantele active variaza direct proportional cu intensitatea nuantei dorite. Daca parul tau este blond sau saten deschis, s-ar putea sa obtii in maxim o ora culoarea dorita. Daca esti bruneta, e posibil sa astepti si pana la 3 ore. Multe utilizatoare lasa vopseaua sa actioneze peste noapte, dar numai in cazurile in care au mai folosit produsul si stiu la ce sa se astepte.

 

Cantitatea necesara: O vei verifica pentru a anticipa daca o doza de produs iti este de ajuns pentru a acoperi tot parul. Consistenta vopselei preparate nu este foarte lichida si nici usor de aplicat pe suvite. De aceea, pentru par scurt va trebui sa folosesti cel putin 100g de produs(cantarit in stare uscata), echivalentul unei singure doze. Daca parul tau este mai lung de umeri, va trebui sa comanzi cantitate dubla si uneori chiar tripla. Ia asta in considerare pentru a calcula pretul total al investitiei.

Aceste aspecte sunt mentionate constant de multe pareri despre cele mai bune vopsele de par naturale, iar daca vrei sa gasesti un produs de calitate, te sfatuim sa apelezi la comanda online. Spre deosebire de magazine, pe Internet sunt mult mai multe oferte la vopsea naturala din plante. In urmatoarea selectie, vei gasi ierarhizate si cateva produse, emblematice pentru categoria discutata aici.

 

Formule recomandate in 2021

 

 

Khadi Henna

 

Aceasta vopsea de par naturala saten inchis Khadi se numara printre cele mai bune produse apreciate de adeptele unei vopsiri fara amoniac. Oferta se prezinta sub forma de pudra si este recomandata pentru obtinerea unei nuante intense de castaniu inchis. Un principal atu al sortimentului este faptul ca se poate folosi pentru toate tipurile de par, indiferent ca acesta este uscat, gras sau deteriorat. De asemenea, o poti alege nu numai pentru parul natural, nevopsit, ci si pentru cel colorat prealabil. Atentie, totusi, la aceasta varianta, intrucat zonele nevopsite de la radacina se pot comporta diferit in prezenta pigmentului. Henna va conferi stralucire parului, reusind sa acopere eficient firele albe. Fiecare filament va deveni mai rezistent dupa aplicarea acestui adevarat tratament. Pentru a te orienta mai facil, pe pagina produsului poti gasi si un ghid de testare, care te invata cum sa obtii nuanta dorita, atunci cand te vopsesti pentru prima data. Timpul de vopsire variaza de la 30 de minute, la 120min sau poate mai mult. Fiecare pachet include 100g de pudra si manusa speciala, iar multe utilizatoare au desemnat aceasta formula ca fiind cea mai buna vopsea de par naturala pe care au incercat-o.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu