Cea mai buna pila electrica de calcaie

Am modificat articolul ultima data pe: 02.07.22

 

Cum aleg cele mai bune pile electrice de calcaie

 

Ghidul cumparatorului

Odata ce se apropie anotimpul calduros, majoritatea femeilor incep sa se ingrijoreze in legatura cu o parte a corpului de obicei neglijata: calcaiele. Fie ca ai ajuns in punctul in care trebuie sa le catifelezi rapid sau chiar esti constiincioasa si le ingrijesti tot anul, o pila electrica este un dispozitiv foarte eficient.

Cu ajutorul acestuia, ai mai multa putere, dar si control asupra gradului in care indepartezi pielea moarta si indurata. Totodata, este foarte simplu de folosit si la fel de mic si portabil ca si dispozitivele traditionale. Daca te intrebi unde se gasesc pile electrice de calcaie la un pret bun, iti recomandam sa incepi cautarile in mediul online. Utilizeaza si criteriile de mai jos pentru a te decide asupra unui model, tinand cont si de modul/ frecventa de utilizare anticipata si buget.

Ca si constructie, aceste dispozitive utilizeaza un maner care incorporeaza sursa de energie electrica, la care este atasat elementul abraziv cilindric. Acesta poate fi pozitionat in capatul dispozitivului sau pe o laterala, alegere care va influenta putin manevrabilitatea, a doua varianta avand avantajul unui control vizual mai bun al zonei tratate. Totodata, exista modele cu cilindri ficsi, la un pret mai redus, pentru majoritatea dispozitivelor, acestia sunt inlocuibili odata ce s-au uzat, asa incat vei economisi pe termen lung.

Granulatia cilindrilor abrazivi este abraziva. In mod cert vei avea nevoie de o pila mai dura daca ai calusuri importante, dar pe masura ce tratezi zona consecvent, probabil vei dori sa faci tranzitia spre o pila mai fina. Astfel, este ideal daca dispozitivul are doua capete interschimbabile sau poti achizitiona separat rezerve.

Posibilitatea de reglare a vitezei este o alta functie prezenta la dispozitivele mai performante. Aceasta asigura tratamentul diferentiat al pielii fine de cel al zonelor indurate. Totusi, daca nu ai pielea foarte ingrosata, costurile suplimentare nu sunt neaparat justificate. In plus, daca te-ai obisnuit sa iti tratezi calcaiele cu o piatra ponce, poti opta pentru un aparat cu utilizare atat uscata, cat si umeda.

Contorizand pareri despre cele mai bune piele electrice de calcaie si luand in calcul raportul performanta/ pret, iti oferim un top 3 al produselor noastre preferate.

 

 

Modele recomandate in 2022

 

 

Laica PC3006 

 

O pila electrica de calcaie ieftina si buna nu trebuie sa aiba functii foarte sofisticate, ci doar sa indeparteze eficient pielea moarta, limitand iritatiile sau accidentele. Iar modelul PC3006 de la Laica face exact aceste lucruri.

Pretul accesibil este justificat mai ales de modalitatea de alimentare, cu 3 baterii AAA. Acestea cresc portabilitatea dispozitivului, nefiind necesara o priza, dar si pretul pe termen lung este putin mai mare decat in cazul aparatelor cu acumulator. Desigur, pila poate fi folosita doar in mediul uscat, dar acesta nu este un mare inconvenient, indepartarea pielii moarte fiind oricum mai eficienta in acest fel.

Odata cu pila primesti si doi cilindri abrazivi, cu granulatii diferite, pentru a trata specific pielea in functie de necesitatile de moment. O periuta de curatare este si ea inclusa, pentru a igieniza cilindrii si a le creste durata de viata. Functia de siguranta determina oprirea automata atunci cand presiunea pe calcaie este prea mare, prevenind accidentarile.

 

 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu