Cea mai buna oja rezistenta

Am modificat articolul ultima data pe: 30.05.23

 

Cum aleg cele mai bune oje rezistente

 

Ghidul cumparatorului

O manichiura frumoasa si ingrijita reprezinta un element important al aspectului oricarei femei. De aceea, este normal ca doamnele si domnisoarele sa se intrebe unde gasesc  oja buna, rezistenta, la un pret bun si daca e posibila in culori cat mai variate. Dar in ultimii ani si aceste produse s-au diversificat substantial din punctul de vedere al performantelor si modului de utilizare, astfel incat trebuie sa alegi intelept.

 

 

Tipul de uscare este probabil cel mai important. Exista oje traditionale, clasice, care se usuca in contact cu aerul, dar si modele care se usuca doar in lampa UV. Avantajele uscarii la UV sunt economia de timp si rezistenta mai buna pe unghii. Pe de alta parte, aceste produse sunt mai scumpe, iar la costul de achizitie trebuie sa adaugi, cel putin la inceput, pretul dispozitivului de uscare. O oja rezistenta 4-5 saptamani sau chiar mai mult este greu de gasit altfel.

Numeroase pareri despre cele mai bune oje rezistente durata de uscare. Modelele semipermanente se usuca in maxim 2-3 minute de expunere la lampa, dar cum ramane cu cele clasice ? Unii producatori au pus pe piata formule cu uscare rapida, in 60 de secunde. Realitatea este ca aceste modele se usuca intr-adevar mai repede, dar cele 60 de secunde sunt in general valabile la aplicarea intr-un singur strat. Daca aplici mai multe straturi succesive de lac, va dura mai mult pana cand uscarea va fi atat de temeinica incat sa nu te mai temi ca rezultatul final va fi deteriorat.

Alegerea culorii e o problema de optiune personala, dar specialistii spun ca atunci cand tii cont de tonul pielii in alegerea ta, degetele tale pot fi facute sa para mai lungi, mai subtiri, mai elegante. Desigur, stilul tau se poate asorta mai bine cu o manichiura in culori neconventionale, sau poti fi adepta unicului si inegalabilului rosu clasic.

 

 

Produse recomandate in 2023

 

 

OPI Infinite Shine Unequivocally Crimson

 

Cea mai buna oja rezistenta fara UV pe care ti-o propunem este modelul inovator de la OPI, Infinite Shine Unequivocally Crimson. Cu aspectul similar finisajului pe care il ofera gelul, OPI are o culoare intensa si o stralucire impecabila.

Produsul este disponibil in numai putin de 11 nuante, aplicarea facandu-se in 3 pasi succesivi, care asigura o rezistenta de pana la 10 zile. Primul pas este aplicarea primerului Shine Primer, care previne patarea unghiei cu colorant si creste aderenta lacului.

Al doilea pas este reprezentat de aplicarea lacului colorat in doua straturi succesive, pentru o culoare de intensitate maxima. Odata uscat, se adauga un strat superior de Infinite Shine Gloss, care confera stralucirea caracteristica manichiurii cu gel si protejeaza impotriva actiunii apei, agentilor de curatare folositi uzual si al altor compusi. Inlaturarea produsului este extrem de simpla cu ajutorul dizolvantului obisnuit pentru lacul de unghii. Nu in ultimul rand, aplicarea se face usor cu ajutorul pensulei Prowide, special conceputa de OPI..

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu